Accende - Inspired Leadership

2de semester - Lerkeveld (zaal 5)

De coronacrisis heeft ons rustig bestaan tot op zijn fundamenten doen trillen. De wereld heeft des te meer nood aan goede leiders. Wil jij zo'n leider worden? Hoog tij dom er dan de juiste fundamenten voor te leggen.
Met deze module willen wij aan jouw paradigma schudden en je denkkader verrijken. Op het einde van de module zal je een betere kijk hebben op jouw diepste motivaties. Je zult dieper inzicht verwerven in hetgeen je altijd al bezield heeft en dit onder woorden kunnen brengen. Je zult manieren ontdekken om krachtiger krijtlijnen voor je leven in kaart te brengen en je bezieling te delen met anderen. Kortom: wij zullen werken aan jouw persoonlijke strategie om je als inspirerende leider te ontwikkelen.
Hoe zullen we dit doen? Wel, we zullen werken aan de hand van een helder denkkader en ons laten inspireren door leiders uit het bedrijfsleven, de politiek, de zorgsector en de sportwereld. We werken interactief en nemen de tijd voor persoonlijke reflectie. We willen je uitdagen om in actie te schieten.

We beginnen met een junior edition. De laatste sessie van deze reeks zal ook de start zijn van de senior edition, voor wie de module vorig jaar al volgde:

Steeds van 20:00 tot 22:00

De module wordt gefaciliteerd door een team dat bestaat uit ondernemers, mensen met ervaring in management en in Tier 1 consultancy, vooral burgerlijk ingenieurs, een advocate, een jurist uit de Brexit Task Force bij de EC en een priester met bijpassende achtergrond.